16.04.2010

Līdz ar Latvijas gaisa telpas slēgšanu, starptautiskā pasta sūtījumu piegāde ir aizkavēta. 15. aprīļa pēcpusdienā un 16. aprīlī Latvijas Pastā nodotie starptautiskie pasta sūtījumi var tikt izsūtīti tikai pēc gaisa satiksmes atjaunošanas. Tāpat Latvijas Pasts nav saņēmis starptautisko pasta sūtījumu kravas piegādei Latvijā no citiem pasta operatoriem.

Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem un brīdina, ka prognozējamas starptautiskā izejošā un ienākoša pasta piegādes nobīdes.

Latvijas Pastsatvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām un, atjaunojoties gaisa satiksmei, darīs visu, lai iespējami īsākā laikā atjaunotu regulāru pasta piegādi.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv