01.03.2010

Rēzeknietis Jāzeps Cipruss savā īpašumā ieguva jaunu Renault Megane Grandtour automašīnu no Renault.

Saņemot zvanu no LP par uzvaru loterijā, J.Cipruss sākumā nenoticēja šādai veiksmei. Pēc apbalvošanas viņš apgalvoja: "Pirmkārt, ar jauno mašīnu izvizināšu sievu, jo lielais laimests ir viņas nopelns!" Šoreiz LP preses abonēšanas kampaņas uzvarētājam ir dubultprieks, jo automašīna saņemta neilgi pirms dzimšanas dienas.

LP organizētajā izlozē, kas notika 17.februārī SIA "Euro-Auto" salonā Rīgā, piedalījās vairāk nekā 38 tūkstoši dalībnieku.

Uzvarētājs tika izlozēts no to dalībnieku vidus, kuri līdz šā gada 25.janvārim (pasta zīmogs) LP bija iesūtījuši aizpildītas izlozes anketas. Šogad norisinājās ceturtā preses abonēšanas loterija.

Sveicam uzvarētāju un vēlam veiksmi visiem dalībniekiem arī turpmāk!



Par VAS "Latvijas Pasts"

"Latvijas Pasts" nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. "Latvijas Pastam" pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA "Mailmaster", AS "IT Latvija" un AS "Latvijas Pasta nodaļu tīkls". "Latvijas Pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par "Latvijas Pasts", apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.



Papildu informācija:

VAS "Latvijas Pasts"
Mārketinga komunikāciju daļa
Tālr.: + 371 67608504
e-pasts: agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv