12.04.2010

Dalība loterijā

Piedalīties loterijā var ikviena fiziska persona, izņemot Latvijas Pasta darbiniekus, kura laika posmā no 2010.gada 12.aprīļa līdz 2010.gada 30.jūnijam pasta nodaļā, pasta centrā vai pie pastnieka apmaksā rēķinus skaidrā naudā saskaņā ar Latvijas Pasta pakalpojumu tarifu sadaļas Finanšu pakalpojumi apakšsadaļu Maksājumi. Lai kļūtu par loterijas dalībnieku, ir jāaizpilda loterijas dalībnieka kartīte, jāsakrāj tajā 10 atzīmes par rēķinu apmaksu un jānodod pasta nodaļas, pasta centra darbiniekam vai pastniekam.

Loterijas laimesti

Katrs loterijas laimesta ieguvējs saņems dāvanu karšu komplektu 10 LVL vērtībā (divas dāvanu kartes katru 5 LVL vērtībā) preses izdevumu abonēšanai Latvijas Pastā. Kopumā tiks izlozēti 50 šādi dāvanu karšu komplekti.

Loterijas laimestu ieguvēju noteikšana

Loterijas laimestu ieguvēji tiks noteikti 2010.gada 16.jūlijā un informēti personīgi līdz 2010.gada 30.jūlijam, kā arī laimētāju vārdi 2010.gada 30.jūlijā tiks publicēti Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv.

Ar pilniem loterijas noteikumiem varat iepazīties šeit.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv