14.07.2010

Tagad pasta nodaļās iespējams papildināt Telepele 1030 starptautisko zvanu kontu. Izmantojot pakalpojumu Telepele 1030, starptautiskos zvanus klients var veikt, zvanot no Lattelecom mājas tālruņa.

Savu starptautisko zvanu kontu klients ērti var papildināt jebkurā pasta nodaļā. Viss, kas klientam jādara - jānosauc pasta operatoram mājas tālruņa numurs un summa, par kādu klients vēlas papildināt savu kontu.

Lai no sava mājas tālruņa klients varētu veikt starptautiskos zvanus, izmantojot pakalpojumu Telepele 1030, viņam vispirms ir jāreģistrējas pakalpojumam. Reģistrēšanās ir vienkārša - klientam no sava mājas tālruņa jāveic pirmais bezmaksas starptautiskais zvans, pirms tālruņa numura ievadot kodu 1030. Veicot pirmo zvanu, klienta mājas tālruņa numurs automātiski tiek reģistrēts Telepele 1030 sistēmā un klientam tiek izveidots personīgais konts, kuru var papildināt par brīvi izvēlētu naudas summu jebkurā Latvijas Pasta nodaļā.

Latvijas Pasts atgādina, ka pasta nodaļās iespējams iegādāties arī mobilo sakaru operatoru Zelta Zivtiņa, O-karte, BiFri un Amigo zvanu kartes.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

 

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv