22.03.2011

Lai sniegtu palīdzību zemestrīces un cunami cietušajai Japānai, Latvijas Pasts sadarbībā ar Western Union piedāvā nosūtīt naudas pārvedumusuz Japānu bez maksas*. Šī ir iespēja ikvienam no mums apliecināt savu atbalstu nelaimē nonākušajiem draugiem, radiniekiem vai paziņām Japānā. Naudas pārvedumus uz Japānu bez maksas* būs iespējams nosūtīt līdz 17.aprīlim.

Western Union Japānā cietušo atbalstam uzrunājis plašo sadarbības partneru tīklu visā pasaulē. Latvijas Pasts kā sociāli atbildīgs uzņēmums ir atsaucies šim lūgumam, nodrošinot iespēju Latvijas Pasta nodaļās ikvienam bez maksas* nosūtīt naudas pārvedumus uz Japānu. Aicinām savus klientus solidarizēties ar iedzīvotājiem no visas pasaules un līdz 17.aprīlim (ieskaitot) izmantot iespēju sniegt savu atbalstu nelaimē nonākušajiem draugiem, radiniekiem vai paziņām Japānā.

Western Union naudas pārvedumus iespējams nosūtīt vairāk nekā 260 Latvijas Pasta nodaļās (pasta nodaļu sarakstu skatīt šeit). Uz Japānu pārsūtāmās naudas apjoms nav ierobežots, un neatkarīgi no pārsūtāmās naudas summas klientam par šo operāciju nav jāmaksā*. Lai nosūtītu naudas pārvedumu, klientam jāzina saņēmēja vārds, uzvārds, kā arī jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Noformējot naudas pārveduma pārsūtīšanas darījumu, nauda adresātam Japānā būs pieejama jau pēc dažām minūtēm.

Latvijas Pasts sadarbībā ar Western Union nodrošina klientiem ātru, ērtu un drošu skaidras naudas nosūtīšanu uz vairāk nekā 200 pasaules valstīm un teritorijām visā pasaulē.

*Western Union var paturēt ieņēmumus no valūtas maiņas darījuma

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālo pasta pakalpojumu sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv