12.05.2010

Svinīgajā pasākumā, kas norisinājās pasta centrā Sakta, tika uzsākta ne vien egļu un priežu sēklu komplektu izsūtīšana Latvijas skolām, bet ikviens interesents tika aicināts saņemt sēklas arī pasta nodaļās.

Latvijas Pastavaldes priekšsēdētājs Aivars Veiss uzsver: "Latvijas Pasts, iesaistoties šajā projektā, aicina ikvienu domāt par mūsu nākotni, izaudzēt savu koku, lai Latvija kļūtu vēl zaļāka. Aicinu katru no 17. līdz 21.maijam doties uz savu pasta nodaļu bez maksas un saņemt egļu un priežu sēklas."

Nākamās nedēļas laikā pasta nodaļu apmeklētāji, nosaucot paroli Zaļākai Latvijai!, ikvienā pasta nodaļā bez maksas varēs saņemt sēklu komplektu un pamācību, kā iesēt un audzēt kokus, lai jau nākamajā pavasarī tos varētu stādīt piemājas dārzā vai citā piemērotā vietā.

Latvijas Pastsaicina iedzīvotājus iesaistītiesLatvijas valsts mežu un SEB bankas organizētajāakcijā Skābeklis, lai kopā īstenotu mērķi par Latviju kā zaļāko valsti pasaulē.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

 

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv