07.12.2010

Lai stiprinātu Ziemassvētku apsveikumu sūtīšanas tradīcijas, Latvijas Pasts šogad rīko Ziemassvētku apsveikumu kartīšu konkursu juridiskām personām. Uzņēmumi aicināti piedalīties apsveikumu dizaina konkursā līdz 25.decembrim.

Konkursā var piedalīties ikviens uzņēmums, kas Ziemassvētkos sūta vai vēlas sūtīt apsveikuma kartītes. Konkursa ietvaros izveidotā apsveikuma kartīte līdz 2010.gada 25.decembrim jānosūta Latvijas Pastam. Visas iesūtītās kartītes vērtēs žūrija. Kartītes būs arī publiski apskatāmas Latvijas Pasta mājas lapāwww.pasts.lv, kur par tām varēs balsot lapas apmeklētāji.

Labāko dizaina darbu autori saņems arī lieliskas balvas no Latvijas Pasta. Ppar labāko dizainu (pēc žūrijas vērtējuma) - iespēja nosūtīt 500 bezmaksas vienkāršas iekšzemes vēstules svarā līdz 20g un dāvanu karte nowww.hobijukursi.lv(Ls 200 vērtībā). Par labāko dizainu (pēc interneta lietotāju vērtējuma) - iespēja nosūtīt 300 bezmaksas vienkāršas iekšzemes vēstules svarā līdz 20g un dāvanu karte nowww.davanuserviss.lv(Ls 200 vērtībā). Pēc žūrijas vērtējuma 10 labākajiem kartīšu autoriem - veicināšanas balvas.

Latvijas Pasts atgādina, ka nosūtot skaistu un sirsnīgu apsveikumu, tas vienmēr tiks pamanīts un novērtēts. Elektronisks apsveikums, lai arī cik skaists un gaumīgs tas būtu, nespēs aizstāt īstu apsveikuma kartīti. Turklāt apsveikumu kartīšu darināšanā un nosūtīšanā iespējams iesaistīties ikvienam uzņēmuma darbiniekam - tas ir lielisks veids, kā radīt draudzīgu atmosfēru un svētku noskaņas uzņēmumā un ārpus tā.

Aicinām uzņēmumus un to darbiniekus aktīvi iesaistīties kartīšu dizaina izstrādē un izgatavošanā. Apsveikumu dizaina idejām nav neierobežojumu - jo oriģinālāks apsveikums, jo pamanāmāks tas būs kopējā vēstuļu korespondencē. Balvas būs noderīgas gan uzņēmumam, gan darba kolektīvam!

Iesūtītos darbus apskatīt un par labāko balsot iespējams šeit.

Jautājumu gadījumā lūdzu sazināties ar Latvijas Pasta Pārdošanas daļu pa tālruni: 67608342 vai e-pastu: uznemumiem@pasts.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv