21.12.2010


Sadarbojoties trim Latvijas uzņēmumiem - Latvijas Pastam, Laimai un Fresh One, ir radīts jauns produkts gan vietējiem iedzīvotājiem, gan ārvalstu viesiem - Šoko pasts. Tā ir iespēja šokolādes tāfelīti ar personisku vēstījumu, izmantojot Latvijas Pasta pakalpojumus, nosūtīt Latvijā un uz ārzemēm.


Šoko pasts ir viena no personīgākajām, mīļākajām un oriģinālākajām vēstulēm pasaulē - šokolādes vēstule. Šobrīd pieejamas šokolādes vēstules ar pieciem Ziemassvētku un Jaunā gada dizainiem. Tuvākajā laikā produkts tiks papildināts ar jauniem dizainiem, kurus varēs lietot gan ikdienā, gan svētku reizēs.


Jaunais produkts šobrīd pieejams vairāk nekā 50 Narvesen tirdzniecības vietās. Ar jauno Šoko pasts produktu ikviens var pārsteigt savus tuvos - apsveikt svētkos, iepriecināt, atzīties mīlestībā, sarunāt randiņu, bildināt, vai varbūt atvainoties, kā arī izmantot to kā ielūgumu uz kādu nozīmīgu pasākumu. Šoko pasta produktam ir arī ar suvenīra misija - ar Latvijas Pasta starpniecību ārvalstu viesi to var nosūtīt kā dāvanu no Latvijas uz jebkuru pasaules valsti.


Veids, kā tas jādara, ir ļoti vienkāršs - iegādājoties īpašo Laimas Šoko pasts šokolādi, persona ieraksta savu vēstījumu, adresāta adresi, uzlīmē pastmarku. Tad šokolāde tiek ievietota Latvijas Pasta dzeltenajā vēstuļu kastītē. Šokolādes un nosūtīšanas cena nepārsniedz 2 latus, sūtot to pa Latviju, savukārt nosūtot Šoko pastu uz jebkuru pasaules valsti - cena aptuveni 2,50 lati.


Šoko pasts plāno attīstīt savu darbību, paplašinot tirdzniecības vietu skaitu, kā arī attīstot un piedāvājot vairākus dizainus. Sākot no 2011.gada arī juridiskas personas varēs kļūt par Šoko pasta klientiem un piedāvāt šokolādes pastkartes ar savu dizainu.


Papildu informācija:


Mārtiņš Jarohovičs

SIA "Fresh One"

Valdes loceklis

Mob. 29199175

martins@sokopasts.lv
http://www.sokopasts.lv