26.05.2010

Kandavas pilsētas skvērā laikā no plkst. 11:00 līdz 15:00 darbosies speciāls Pasta punkts, kas gaidīs ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi. Pasta punktā būs iesējams iegādāties pastkartes, aploksnes un pastmarkas.

Īpaša Latvijas Pasta dāvana Kandavai būs tieši pilsētas svētkiem par godu izgatavotās pastkartes ar Kandavas skaistākajiem skatiem. Pastkartes cena būs Ls 0,30. Lai nosūtītu pastkarti papildu būs jāmaksā pārsūtīšanas maksa - vienkāršas iekšzemes pastkartes pārsūtīšanas maksa Ls 0,33, uz Eiropas savienības valstīm - Ls 0,45, savukārt uz pārējām valstīm - Ls 0,50.

Tāpat Latvijas Pasts izgatavojis arī speciālu zīmogu, kas apliecinās dalību pilsētas svētkos. Pasta punkta darbinieces iepazīstinās apmeklētājus arī ar citiem Latvijas Pasta pakalpojumiem.

Latvijas Pasts sveic Kandavas pilsētu, iedzīvotājus un viesus svētkos un aicina neaizmirst iegādāties arī pozitīvas atmiņas par pasākumu pastkartes izskatā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv