21.12.2010

Latvijas Pastsatbalsta bērnu aprūpes centru audzēkņus

Pirmssvētku laikā Latvijas Pasta Eksprespasts sadarbībā ar APE Motors un Walker dāvā bērnu aprūpes centriem visā Latvijā futbola bumbas, lai centru audzēkņi brīvo laiku varētu pavadīt sportiskās aktivitātēs un jautrās rotaļās.

APE Motorsjau ilgstoši atbalstījis Bērnu sociālās aprūpes centru Inčukalns, taču šogad APE Motors sadarbībā ar uzņēmumu Walker vēlas palīdzēt lielākam skaitam valsts, pašvaldību un nevalstisko organizāciju bērnu aprūpes centriem visā Latvijā. Arī Latvijas Pasts vēlas iepriecināt mazākus un lielākus sociālo centru bērnus, tāpēc, kopīgi sadarbojoties trijiem uzņēmumiem, ir radusies iespēja dāvāt centru audzēkņiem sportiskas aktivitātes.

Latvijas Pasta Eksprespastsnodrošinās dāvanu - APE Motors un Walker sarūpēto 12 futbola bumbu - piegādi tieši uz sociālajiem aprūpes centriem, lai to iemītnieki jau pavisam drīz varētu iemēģināt sarūpētās dāvanas darbībā.

Latvijas Pastsšajā svētku gaidīšanas laikā aicina ikvienu sniegt palīdzīgu roku tiem, kuriem ikdienā saules un prieka iespējams ir mazāk. Svētkos smaidam jārotā ikviena seja un gaišai liesmai - ikkatra sirsniņa!

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv