30.12.2010

Šodien visā Latvijas teritorijā sniega dēļ pasta piegāde var kavēties. Latvijas Pasta darbinieki turpina darbu un maksimāli cenšas nodrošināt iedzīvotājiem korespondences un preses piegādi, tomēr tā ir kavēta.

Visā Latvijā pēdējās nedēļas laikā sniega daudzums regulāri pieaug un pastnieku darbs ir apgrūtināts. Tomēr Latvijas Pasts piegādā korespondenci un abonēto presi visā Latvijas teritorijā uz vietām, kur tas ir iespējams, kā arī cenšas nodrošināt piegādi grūtāk pieejamiem adresātiem.

Latvijas Pastsaicina klientus būt saprotošiem un informē, ka šodien preses un pasta piegādes visā Latvijā var aizkavēties. Piegāde var kavēties līdz brīdim, kad uzlabosies laikapstākļi.

Pasta piegāde ir kavēta arī lielākajās pilsētās, jo slikto laika apstākļu dēļ šoferi brauc piesardzīgāk un lēnāk. Tā rezultātā ir izveidojušies sastrēgumi un pasta automašīnām ir grūtības pārvietoties.

Latvijas Pastsatgādina, ka preses izdevumi netiek izdoti rīt, 31.decembrī, kā arī 2010.gada 1.un 2.janvārī. Šajās dienās nenotiek arī pasta sūtījumu piegāde.

Latvijas Pastsatvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām un dara visu, lai iespējami īsākā laikā novērstu sniega dēļ radušās problēmas un nodrošinātu pasta piegādi.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv