07.01.2011

Latvijas Pastaorganizētajā apsveikumu kartīšu konkursā juridiskām personām ir noskaidroti divi labākie dizaina autori un vēl 10 oriģinālāko ideju autori. Kopskaitā konkursā piedalījās nepilns 100 uzņēmumi un Latvijas Pasts ir gandarīts par sasniegto rezultātu.

Pēc žūrijas vērtējuma par labāko dizaina ideju tika atzīta Baltic Miles apsveikuma kartīte. Uzņēmums balvā saņem iespēju nosūtīt 500 bezmaksas vienkāršas iekšzemes vēstules svarā līdz 20g un dāvanu karti nowww.hobijukursi.lv(Ls 200 vērtībā).

Savukārt interneta balsojumā uzvarēja Zinātniskās iniciatīvas centrs, kas balvā saņem iespēju nosūtīt 300 bezmaksas vienkāršas iekšzemes vēstules svarā līdz 20g un dāvanu karti nowww.davanuserviss.lv(Ls 200 vērtībā).

Žūrija par oriģinalitāti un radošu pieeju piešķīra arī veicināšanas balvas uzņēmumiem - Grindeks, Apavi 40+, Rīgas Miesnieks, Latvijas Gāze, Arsava, Projekts Esi Līderis, Brāļu Jurjānu memoriālais muzejs Meņģeļi, Anttila un Daugavpils Sociālo lietu pārvaldes dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem.

Ar konkursa uzvarētājiem Latvijas Pasts sazināsies personīgi.

Latvijas Pastssaka paldies visiem konkursa dalībniekiem un aicina neaizmirst jauko apsveikumu sūtīšanas tradīciju kā svētkos, tā ikdienā.

Konkursā varēja piedalīties ikviens uzņēmums, kas Ziemassvētkos sūta apsveikuma kartītes. Konkursa ietvaros izveidotā apsveikuma kartīte līdz 2010.gada 25.decembrim bija jānosūta Latvijas Pastam. Visas iesūtītās kartītes vērtēja žūrija un Latvijas Pasta mājas lapaswww.pasts.lvapmeklētāji.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv