19.08.2010

Pasta punkts atradīsies 11.novembra krastmalā un būs atpazīstams pēc dzeltenās pasta telts. Pasta punkta darbinieki gaidīs apmeklētājus no plkst. 10:00 līdz 19:00. Šeit būs iespējams iegādāties pastkartes, aploksnes, pastmarkas, kā arī iegūt informāciju par citiem Latvijas Pasta pakalpojumiem.

Pastkartes, kuras varēs iegādāties Pasta punktā, būs izgatavotas speciāli Rīgas svētkiem un atainos dažādus, galvaspilsētu raksturojošus, objektus. Pastkartes cena būs Ls 0,30. Lai nosūtītu pastkarti, papildus būs jāmaksā pārsūtīšanas maksa - Ls 0,33 iekšzemē, Ls 0,45 - uz Eiropas Savienības valstīm, Ls 0,50 - uz pārējām valstīm.

Tāpat Latvijas Pasts izgatavojis arī speciālu zīmogu, kas apliecinās dalību Rīgas svētkos - speciālā pastkarte un zīmogs ir vērtīgs ieguvums, jo arī pēc gadiem atgādinās par lielisko svētku noskaņu!

Latvijas Pasts aicina ikvienu svētku apmeklētāju izbaudīt svētkus, apmeklēt Pasta punktu 11.novembra krastmalā un izmantot tā piedāvātos pakalpojumus.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv