12.01.2011

Sākot ar šā gada 13.janvāri Inčukalna pasta nodaļa savus apmeklētājus gaida jaunās telpās -Miera ielā 2, Inčukalnā.Jaunajās telpās ir veikts remonts, tās ir mājīgākas un piemērotākas gan klientiem, gan uzņēmuma darbiniekiem.

Inčukalna pasta nodaļa no 13.janvāra atradīsies Miera ielā 2, Inčukalnā. Pasta nodaļa turpinās strādāt jau ierastajā darba laikā - darba dienās (izņemot ceturtdienu) no plkst. 7:00 līdz 15:00, ceturtdienās - no plkst. 7:00 līdz 18:00, sestdienās no plkst. 7:00 līdz 13:00. Svētdienās pasta nodaļai brīvdiena.

Pasta nodaļā klienti joprojām varēs saņemt visus ierastos pasta pakalpojumus,tai skaitā pasta sūtījumu nosūtīšanu un saņemšanu, komunālo pakalpojumu un citu rēķinu apmaksu, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, mazumtirdzniecības preču iegādi u.c.

Latvijas Pastscer, ka klienti atzinīgi vērtēs izmaiņas un ērtāku pasta pakalpojumu saņemšanas iespēju.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pastsnodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Latvijas Pasta pamatfunkcijas ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi - SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, lūdzu, apmeklējiet mājas lapuwww.pasts.lv.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

Mob.: + 371 26463707

e-pasts:agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv