10.02.2011

Dāvanas nosūtīšana draugam, kuram nezinām adresi, ir kļuvusi par īstenojamu sapni, pateicoties VAS Latvijas Pasts un SIA Hansa Interactive sadarbībai, piedāvājot pakalpojumu draugupasts.lv

Tuvojoties Valentīndienai, aizdomājamies par sev nozīmīgiem cilvēkiem, kurus vēlamies pārsteigt. Valentīndiena ir labs iemesls, lai nosūtītu pārsteiguma dāvanu kādam, kuram vēlamies izrādīt īpašu uzmanību. Tagad to iespējams izdarīt, zinot tikai saņēmēja e-pasta adresi.

VAS Latvijas Pasta Mārketinga un produktu attīstības departamenta direktors Edmunds Bebrišs: „Neskatoties uz to, ka tehnoloģijas ik dienu attīstās, cilvēciskās vērtības tās nespēj izskaust. Tāpēc Latvijas Pastam ir gandarījums, ka ar pakalpojuma draugupasts.lv palīdzību, izdodas apvienot tehnoloģiju iespējas ar fizisku dāvanu nogādāšanu adresātam. Kurjers atradīs adresātu pat tad, ja zināsiet vienīgi viņa  e-pasta adresi.”

Apgāda Jumava valdes priekšsēdētājs Juris Visockis: „Draugupasts.lv ir nebijusi iespēja nopirkt un draugam nezinot, pārsteigt viņu ar Jumavas grāmatām, sevišķi tagad, kad izdevniecībā februāris ir pasludināts par Gudro grāmatu mēnesi. Nosūtot Jumavas grāmatu draugam, Tu izrādi savu gudrību un inteliģenci!”

SIA Biļešu serviss pārdošanas vadītāja Māra Cēbere: „Uzņēmums Biļešu serviss ir pateicīgs par iespēju piedalīties šajā projektā, kura būtība ir radīt prieku! Saņemot mūsu dāvanu karti prieks dubultosies: pirmo reizi saņemot dāvanu, otro reizi baudot kādu kultūras vai sporta pasākumu. Tas var būt labs sākums kopīgām interesēm un emocijām!”

Draugupasts.lv pakalpojums piedāvā iespēju nosūtīt fizisku dāvanu personai, kurai sūtītājs zina e-pasta adresi, vai arī jebkuram sociālā portāla, kurā pieejams draugupasts.lv, lietotājam. Pakalpojuma noteikumi paredz, ka vispirms saņēmējam tiek nosūtīts uzaicinājums pieņemt dāvanu. Ja saņēmējs to apstiprina, sūtītājs veic sūtījuma apmaksu, izvēlas dāvanu no draugupasts.lv vai jebkuru paša sarūpētu dāvanu un nodod sūtījumu kādā no Latvijas pasta nodaļām. Ne sūtītājs, ne saņēmējs neuzzinās viens otra adreses.

Draugupasts.lv piedāvājums paredz, ka sūtītājs var nosūtīt jebkādu dāvanu (ievērojot Latvijas Pasta sūtījumu satura noteikumus), kuras svars  nepārsniedz 10kg. Visi sūtījumi visā Latvijas teritorijā, neatkarīgi no sūtītāja vai saņēmēja atrašanās vietas ir par vienotu samaksu 4.50 Ls. Nosūtot dāvanu ar Latvijas Pasta Eksprespastu, tā nākamajā darba dienā tiks piegādāta saņēmējam jebkurā vietā Latvijā.

Atbilstoši Valentīndienas tematikai www.draugupasts.lv mājas lapā iespējams izvēlēties apgāda Jumava grāmatas, iegādāties Biļešu serviss SIA dāvanu kartes pasākumu apmeklējumam, kā arī ziedus vai smaržas.

Draugupasts.lv noteikumi atļauj nosūtīt dāvanu norādot atpakaļadresi vai arī bez sūtītāja atpakaļadreses, pilnīgi slepeni.

Papildu informācija:

­Liene Dobele
Komunikāciju d­aļas­ vadītāja
VAS "Latvijas Pasts"
tālr.: 67608505
e-pasts: liene.dobele@pasts.lv
www.pasts.lv­