12.05.2011

Pretēji publiski izskanējušajai informācijai, ka visās Latvijas Pasta nodaļās no šā gada 17. līdz 21.maijam bez maksas varēs saņemt koku sēklas akcijas Skābeklis ietvaros, Latvijas Pasts informē, ka uzņēmums nav aicināts piedalīties šajā akcijā un līdz ar to pasta nodaļās sēklu izplatīšana nav paredzēta. Latvijas Pasts lūdz savus klientus visās 620 pasta nodaļās ar izpratni izturēties pret šo situāciju, kurā nav vainojams Latvijas Pasts un ko radījusi akcijas organizatoru neizdarība un paviršība.

Tajā pašā laikā Latvijas Pasts atzinīgi vērtē gan vides sakopšanas, gan uzlabošanas pasākumus un pats labprāt un aktīvi tajos iesaistās. Piemēram, akcijā Skābeklis 2010.gadā Latvijas Pasts 840 skolām bez maksas piegādāja vairāk nekā piecus miljonus priežu un egļu sēklu, kā arī aktīvi dalīja tās visās savās pasta nodaļās.

Šogad Latvijas Pasts nav aicināts piedalīties šajā akcijā, taču vienlaikus no uzņēmuma neatkarīgu iemeslu dēļ tika izplatīta nepatiesa informācija par iespēju visās pasta nodaļās, tāpat kā pagājušajā gadā, saņemt bezmaksas sēklas.

Ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju lielo atsaucību bezmaksas sēklu saņemšanā pagājušogad, kā arī apzinoties Latvijas Pasta nodaļu lielo skaitu un tā daudzo darbinieku tiešo saikni ar klientiem, Latvijas Pasts pieņēma lēmumu informēt Latvijas iedzīvotājus un atvainoties par radušos kļūmi akcijas rīkotāju vietā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālo pasta pakalpojumu sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

 

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv