28.02.2011

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs intervijām ar mediju pārstāvjiem gatavs

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aigars Vītols šobrīd aktīvi turpina darbu pie 2011.gada budžeta apstiprināšanas un šī gada galveno darbības virzienu noteikšanas. Intensīvi strādājot, ir iezīmējušies arī turpmākie uzdevumi, par kuriem Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs A.Vītols ar mediju starpniecību vēlas informēt arī plašāku sabiedrību.

Līdz ar to īslaicīgi tika mainīta komunikācijas forma ar mediju pārstāvjiem - līdz februāra beigām A.Vītols bija gatavs atbildēt uz mediju interesējošiem jautājumiem rakstiski, bet jau marta pirmajā pusē valdes priekšsēdētājs ir paredzējis arī individuāli tikties ar mediju pārstāvjiem un sniegt plašākas publiskas intervijas.

Kā jau Latvijas Pasts iepriekš informējis, valdes priekšsēdētājs A.Vītols par galvenajām uzņēmuma prioritātēm noteicis uz klientu orientētu darbību, pakalpojumu un apkalpošanas kvalitātes pilnveidi un uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanu.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālo pasta pakalpojumu sniegšana; uzņēmums sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

e-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv