12.04.2011

Šā gada 22., 24. un 25.aprīlī lielākā daļa Latvijas Pasta nodaļu būs slēgtas, bet dažām pasta nodaļām būs mainīti darba laiki.23.aprīlī visas Latvijas Pasta nodaļas strādās saskaņā ar sestdienas darba laika grafiku.

Pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas datums ir 20. un 22.aprīlis, klientiem tiks izmaksāti 20.aprīlī, 21.aprīlī naudas izmaksu varēs saņemt klienti, kuriem par izmaksas datumu noteikts 21. un 25.aprīlis, savukārt 23.aprīlī klienti varēs saņemt pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 23. un 24.aprīlis.

22., 24. un 25.aprīlī steidzamās telegrammas tiks piegādātas tikai Rīgā, bet vienkāršās telegrammas netiks piegādātas.

Western Union naudas pārvedumu pakalpojumi Lieldienu brīvdienās tiks sniegti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

Preses izdevēji laikrakstus un žurnālus neizdos 22. un 24.aprīlī.

Precīza informācija par darba laika izmaiņām ir pieejama visās Latvijas Pasta nodaļās, kā arī šeit.

Latvijas Pasts vēl saulainus, jautrus, raibus pavasara svētkus un aicina neaizmirst nosūtīt kāsainu pastkarti saviem tuviniekiem!

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālo pasta pakalpojumu sniegšana; LatvijasPasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:

Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

E-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv