29.07.2011

Šodien, 2011.gada 29.jūlijā, pasta piegāde Saldus pilsētas iedzīvotājiem ir apgrūtināta sakarā ar lietusūdeņu izraisītajiem plūdiem atsevišķos pilsētas rajonos. Kaut gan LatvijasPasta darbinieki dara visu iespējamo, lai korespondence adresātus sasniegtu maksimāli ātri, tomēr pilsētā ir vietas, kur plūdu dēļ piekļūt nav iespējams.

"Pastnieki ir apņēmības pilni doties tik tālu, cik tas fiziski ir iespējams, taču ir ielas un pat atsevišķu māju pirmie stāvi, kas ir applūduši," norāda LatvijasPasta Saldus, Liepājas un Kuldīgas pasta tīkla daļas vadītāja Marika Lange. Patlaban ir noteikti zināms, ka piegāde tiks kavēta Brīvības, Druvas, Ziemeļu, Meža, Ezera ielas rajonos. Taču situācija pilsētā ir smaga un mainās ik brīdi.

"Ļoti ceram uz klientu sapratni, un korespondenci piegādāsim, tiklīdz situācija normalizēsies," uzsver M.Lange.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; uzņēmums sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:
Gundega Vārpa,
VAS LatvijasPasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505
Mob.: +371 26628729
e-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv