25.07.2011

Latvijas Pastsrīko personu datu bāzes paplašināšanas akciju, kas piedāvā iespēju laimēt ceļojumu divām personām uz Prāgu ar divu nakšu atpūtu vienā no labākajām Čehijas galvaspilsētas pieczvaigžņu viesnīcām.

Akcijas ietvaros no 2011.gada 25.jūlija līdz 31.augustam visi interesenti tiek aicināti aizpildītLatvijas Pastaaptaujas anketu interneta vietnē: http://anketas.pasts.lv. Savukārt 1.septembrī tiks noteikts akcijas dalībnieku izlozes uzvarētājs. Ikvienam akcijas dalībniekam pastaigas pa Prāgas vecpilsētu, apskatot gleznainos arhitektūras pieminekļus, apmeklējot muzejus un mākslas galerijas, baudot atmosfēru kādā no krodziņiem, vai arī laiska atpūta vienā no lieliskākajām Prāgas pieczvaigžņu viesnīcām var kļūt par realitāti. TāpēcLatvijas Pastsaicina izmantot šo iespēju un aizpildīt anketu!
Lai aizpildītu anketu, spiediet
šeit.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; uzņēmums sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:
Ināra Apsalone
VAS Latvijas Pasts
Mārketinga projektu vadītāja
Tālr.: +371 67608581
E:pasts: inara.apsalone@pasts.lv
www.pasts.lv