03.11.2011

Orientējoties uz jaunu klientu piesaisti, Latvijas Pasts nolēmis papildināt savas produkcijas klāstu un piedāvāt klientiem arī dažāda veida jau gatavus iespieddarbus. Pirmais produkts šajā virzienā ir septiņu veidu sienas kalendāri 2012.gadam. Kalendārus Latvijas Pasts izdevis pirmoreiz savas pastāvēšanas laikā.

Latvijas Pasts plāno nopietni iesaistīties iespieddarbu izdošanā, piedāvājot tos tirdzniecībā visos vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas punktos Latvijā, kā arī Latvijas Pasta e-veikalā www.pasts.lv. Piemēram, domājot par tūristu interesēm, Latvijas Pasta plānos jau 2012.gadā ir speciālu pastkaršu izdošana ar dažādu Latvijas apdzīvoto vietu ievērojamākajiem kultūras un dabas objektiem, kuras paredzēts tirgot atšķirīgos Latvijas reģionos atkarībā no konkrētā objekta atrašanās vietas. 2012.gadā Latvijas Pasts izdos arī cita veida poligrāfisko produkciju.

Latvijas Pasta vēsturē pirmie sienas kalendāri izdoti kopumā 19 000 eksemplāru tirāžā un ar dažādu klientu vidū populāru tematiku - ziediem, dabas skatiem, jūru u.tml. Kalendāri jau tagad pieejami visās Latvijas Pasta nodaļās un e-veikalā www.pasts.lv.

Latvijas Pasta izdoto sienas kalendāru dizainu aplūko šeit.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:
Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505
Mob.: + 371 26628729
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv

www.pasts.lv