29.07.2011

Neskatoties uz sarežģīto situāciju, ko izraisījušas lietusgāzes un tām sekojošie plūdi, Latvijas Pasts tomēr spējis nodrošināt pasta piegādes faktiski visā Saldus pilsētā. Uz šo brīdi pasta sūtījumi nav piegādāti tikai divās adresēs, kur plūdu dēļ nav iespējams piekļūt.

Korespondenci dabas postījumu dēļ nav izdevies piegādāt arī atsevišķās vietās Saldus novadā: vairākās mājās Lutriņos, Druvā, Brocēnos un Novadnieku pagastā. Izskalotā ceļa dēļ pastniekiem nav bijis iespējams piekļūt dažām mājām arī Satiķu pagastā.

"Klienti ir ļoti saprotoši, un, pateicoties šai sapratnei, vairākumam adresātu pastu tomēr esam piegādājuši. Cilvēki gumijas zābakos "izbrien" pretī pastniekam un palīdz nogādāt sūtījumus arī kaimiņiem," komentē LatvijasPasta Saldus, Liepājas un Kuldīgas pasta tīkla daļas vadītāja Marika Lange.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; LatvijasPasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv