21.07.2011

Ikviens Latvijas Pasta klients, kurš laika posmā no 2011.gada 19.jūlija līdz 31.augustam izmanto ­uzņēmuma starptautisko sūtījumu pakalpojumus, saņems mobilo sakaru zīmola Amigo kodu starptautiskā tarifa bezmaksas pieslēgumam.

Latvijas Pasta klienti, kas minētajā akcijas norises laikā būs saņēmuši pārrobežu sūtījumu vai nosūtījuši vismaz vienu sūtījumu uz ārzemēm, no Amigo saņems kuponu ar kodu, ar kuru savam mobilajam tālrunim bez maksas varēs pieslēgt starptautisko tarifu. Šis Amigo tarifs sniedz iespēju runāt ar saviem draugiem, radiem un paziņām jebkurā pasaules valstī tikai par deviņiem santīmiem minūtē, kas ir pašlaik izdevīgākais piedāvājums Latvijas mobilo sakaru tirgū.

Atlaides kuponu un informatīvu materiālu par Amigo starptautiskā tarifa pieslēgšanas iespējām klienti saņems Latvijas Pasta nodaļā, nosūtot pasta sūtījumu uz kādu no pasaules valstīm vai saņemot tajā ārvalstu sūtījumu.

Plašāka informācija par akciju www.amigo.lv.

Par VAS LatvijasPasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; uzņēmums sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:

Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv

Madara Laicāne
SIA ZetCOM
sabiedrisko attiecību konsultante
Mob.. +371 28352319
E-pasts: pr@zetcom.lv
www.amigo.lv