02.09.2011

Latvijas Pasta rīkotajā personu datu bāzes paplašināšanas akcijā uzvarējusi uzņēmuma kliente Alīna Sēbriņa no Cēsīm. Akcijas uzvarētāja laimējusi ceļojumu divām personām uz Prāgu ar divu nakšu atpūtu vienā no labākajām Čehijas galvaspilsētas pieczvaigžņu viesnīcām.

Akcijas ietvaros no 2011.gada 25.jūlija līdz 31.augustam visi interesenti tika aicināti aizpildīt Latvijas Pasta aptaujas anketu uzņēmuma interneta mājas lapā www.pasts.lv. Savukārt 1.septembrī tika noteikts akcijas dalībnieku izlozes uzvarētājs, un par to kļuva Latvijas Pasta kliente no Cēsīm.

Aizpildot Latvijas Pasta anketu un piedaloties akcijā, A.Sēbriņa guvusi iespēju divatā apmeklēt krāšņo Čehijas galvapsilsētu Prāgu, aplūkot tās gleznainos arhitektūras pieminekļus, muzejus un mākslas galerijas, baudīt atmosfēru kādā no tās slavenajiem krodziņiem vai arī vienkārši atpūsties vienā no lieliskākajām Prāgas pieczvaigžņu viesnīcām.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālo pasta pakalpojumu sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

 

Papildu informācija:

Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
E-pasts:
gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv