05.12.2011

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aigars Vītols un labdarības portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta trešdien, 2011.gada 7.decembrī, plkst.11 Latvijas Pasta Apsveikumu namiņā Doma laukumā, parakstīs sadarbības līgumu, kā rezultātā Latvijas Pasts kļūs par Ziedot.lv loģistikas partneri. Pateicoties Latvijas Pasta unikālajam transporta tīkla pārklājumam un visā Latvijas teritorijā sniegtajiem kravu pārvadājumu pakalpojumiem, turpmāk Ziedot.lv labdarības sūtījumi savus adresātus ērtāk un ātrāk sasniegs pat visnomaļākajās valsts vietās.

Noslēdzamais sadarbības līgums paredz, ka Latvijas Pasts nodrošinās piegādes no fonda Ziedot uz vairāk nekā 100 partnerorganizāciju darbības vietām visā valstī, kas jau attiecīgi tālāk nodrošinās labdarības sūtījumu nonākšanu konkrēto adresātu rokās. Sūtījumu piegādi starp Ziedot.lv un tā partnerorganizācijām Latvijas Pasts īstenos kā loģistikas pakalpojumu sniedzējs, kurš no šā gada aktīvi iesaistījies kravu pārvadājumu biznesā, ik dienu nogādājot klientiem nepieciešamos sūtījumus visā Latvijas teritorijā. Līdz šim Ziedot.lv sūtījumus nodrošināja pašu spēkiem vai ar partnerorganizāciju iespējām, bet nereti sūtījumu nogādāšana iekavējās un radīja sarežģījumus ikdienas darbos, tāpēc jaunais sadarbības līgums ar Latvijas Pastu būtiski saīsinās un paātrinās labdarības sūtījumu ceļu līdz adresātam.

"Labdarības organizācija Ziedot.lv augsti novērtē sadarbību ar Latvijas Pastu, jo savu palīdzību sniedzam visā Latvijas teritorijā un loģistikas partneris ar tik unikālu pārklājumu ir nenovērtējams atbalsts. Jau šajos Ziemassvētkos pirmie sūtījumi sasniegs adresātus un vairos labos darbus un sirsnību", uzsver Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

"Esam gandarīti, ka ar savu darbu ne tikai pelnām naudu, bet varam būt noderīgs starpnieks starp tiem, kam nepieciešama palīdzība, un tiem, kas spēj palīdzēt. Latvijas Pasta transporta tīkla pārklājums, kam Latvijā nav analoga, ļauj nodrošināt gan efektīvu kravu piegādes ātrumu, gan ikdienas regularitāti, gan ģeogrāfisko pieejamību jebkurā Latvijas vietā - un to visu mēs piedāvājam arī Ziedot.lv labdarības sūtījumu nogādāšanai uz nepieciešamajām partnerorganizācijām," norāda Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aigars Vītols.

Tuvākais lielākais sadarbības projekts starp Ziedot.lv un Latvijas Pastu būs akcija Uzdāvini vientuļam sirmgalvim Ziemassvētkus, kuras gaitā vecajiem cilvēkiem sagatavotās Ziemassvētku labdarības paciņas Latvijas Pasts nogādās Ziedot.lv norādītajām partnerorganizācijām, kas tālāk svētku paciņas nodos veciem un vientuļiem sirmgalvjiem.

Līgums starp Ziedot.lv un Latvijas Pastu tiek noslēgts ar tā parakstīšanas brīdi un būs spēkā uz vienu gadu.

Par Ziedot.lv

Labdarības portāls Ziedot.lv ir dibināts 2003.gada 11.decembrī un sniedz iespēju privātpersonām un uzņēmumiem izmantot internetu, lai īstenotu savu vēlmi palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi. Ziedot.lv no ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai strapniecības maksu un 100% no ziedojumiem nonāk mērķim. Astoņu darbības gadu laikā portāls Ziedot.lv sadarbībā ar vairāk nekā 100 partnerorganizācijām Latvijā sniedz palīdzību ikdienas siltas maltītes nodrošināšanā, slimu bērnu ārstēšanā, pārtikas paku izsniegšanā, vecu cilvēku aprūpē, kultūras un vēstures vērtību saglabāšanā, izglītības nodrošināšanā utt.

Lai uzzinātu vairāk par Ziedot.lv, apmeklējiet mājaslapu www.ziedot.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; LatvijasPasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Lai uzzinātu vairāk par Latvijas Pastu, apmeklējiet mājaslapu www.pasts.lv.

Papildu informācija:
Ilze Ošāne
Ziedot.lv
Komunikācijas vadītāja
Tālr.: +371 67289339
Mob.: +371 29400422
E-pasts: ilze@ziedot.lv
www.ziedot.lv

Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
Mob.: + 371 26628729
e-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
www.pasts.lv