28.09.2011

Sākot ar šā gada 30.septembri Salacgrīvas pasta nodaļa savus apmeklētājus gaidīs jaunās telpās - Rīgas ielā 2, Salacgrīvā. Jaunajās telpās ir veikts remonts, tās ir mājīgākas un atrodas klientiem pieejamākā vietā.

Salacgrīvas pasta nodaļa no 30.septembra atradīsies Rīgas ielā 2, Salacgrīvā. Pasta nodaļa turpinās strādāt jau ierastajā darba laikā - no pirmdienas līdz piektdienai no plkst. 8:00 līdz 16:30; sestdienās - no plkst. 8:00 līdz 13:30, bet svētdienās - brīvdiena. Jaunās pasta nodaļas telpas atrodas vienā ēkā ar citiem uzņēmumiem, līdz ar to pasta pakalpojumi iedzīvotājiem kļūst pieejamāki. Blakus pasta nodaļai atrodas arī autostāvvieta.

Pasta nodaļā klienti joprojām varēs saņemt visus ierastos pasta pakalpojumus,tai skaitā pasta sūtījumu nosūtīšanu un saņemšanu, komunālo pakalpojumu un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, mazumtirdzniecības preču iegādi u.c.

Latvijas Pasts cer, ka klienti atzinīgi vērtēs izmaiņas un ērtāku pasta pakalpojumu saņemšanas iespēju.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda
VAS Latvijas Pasts
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv