08.12.2011

Visās vairāk nekā 600 Latvijas Pasta nodaļās un e-veikalā uzņēmums saviem klientiem piedāvā iespēju iegādāties Ziemassvētku dāvanas, nākamā gada kalendārus, apsveikuma kartītes jebkurai gaumei un suvenīrus. Klientu ērtībai iegādātās dāvanas un apsveikumus Latvijas Pasts piedāvā uzreiz arī nosūtīt ar Eksprespasta kurjeru.

Latvijas Pasta piedāvājumā atrodamas oriģinālas Ziemassvētku dāvanas, kas iepriecinās gan mammu, tanti vai labāko draugu, gan uzņēmuma sadarbības partneri. Latvijas Pasts piedāvā iegādāties unikālas personalizētās pastmarkas, izgatavojot tās Latvijas Pasta interneta vietnē www.manapastmarka.lv; Latvijas Pasta preses abonēšanas dāvanu karti, kas ļaus dāvanas saņēmējam pašam izvēlēties tīkamāko lasāmvielu nākamajam gadam; tāpat oriģināla dāvana būs Latvijas Pasta izdotais pastmarku gada komplekts, kas ietver visas 2011.gadā izdotās pastmarkas.

Šogad pirmo reizi Latvijas Pasts uzsācis arī kalendāru ražošanu - visās pasta nodaļās un Latvijas Pasta e-veikalā iespējams iegādāties septiņu veidu Latvijas Pasta, kā arī citu ražotāju sienas kalendārus 2012.gadam ar dažādu klientu vidū populāru tematiku - ziediem, dabas skatiem, dzīvniekiem, jūru u.tml. Pasta nodaļās pieejamas arī Ziemassvētku atklātnes, dubultās atklātnes un pastkartes ikviena gaumei.

Pasta nodaļās, līdzās jau ierastajām precēm, svētku laikā klienti var iegādāties arī Latvijā ražotās dabīgās ziepes, burbuļbumbas un smaržīgos vannas sāļus. Kāda dāvanu grozā noteikti iederēsies arī mobilais tālrunis SamsungGT-e1081 (bez piesaistes konkrētam operatoram), visa veida mobilo tālruņu priekšapmaksas kartes, loterijas biļetes vai Lattelecom Virszemes TV priekšapmaksas karte/viedkarte. Savukārt pasta nodaļās un uzņēmuma e-veikalā piedāvājam nopirkt sveces un sveču pagatavošanas komplektus, kā arī hokeja kluba Dinamo Rīga suvenīrus.

Iegādātās dāvanas un apsveikumus Latvijas Pasts piedāvā uzreiz arī noformēt un nosūtīt dāvanas saņēmējam uz jebkuru vietu pasaulē, izmantojot uzņēmuma ātros un drošos kurjerpasta pakalpojumus - Eksprespasts, Baltic Express un Express Mail Service (EMS).

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
 
www.pasts.lv