05.12.2011

Latvijas Pastsaicina piedalīties kuponu krāšanas akcijā un iegūt lieliskas dāvanas

Ikviens klients, kurš akcijas laikā pasta nodaļā vai pie sava pastnieka būs iegādājies kādu no preses izdevumiem, piedāvātajām precēm vai noformējis Eksprespasta, Express Mail Serviss (EMS), Baltic Express vai citu reģistrētu pasta sūtījumu vismaz Ls 2,00 vērtībā, saņems vienu akcijas kuponu.

Sakrājot trīs šādus kuponus, klients iegūst iespēju ar 50% atlaidi iegādāties kādu no oriģinālajām dāvanām - Dormeo aitas vilnas čības vai spilvenu-zvēriņu. Attiecīgi, uzrādot trīs akcijas kuponus, čības maksā Ls 3,49, bet spilvens - bite, mārīte, suns vai kaķis maksā Ls 5,90.

Kuponus pret akcijas precēm var samainīt līdz 2012.gada 12.martam.

Akcijas dāvanas - čības vai spilvenu-zvēriņu iespējams iegādāties arī par pilnu cenu; šādā gadījumā akcijas kuponi nav jākrāj un jāuzrāda.

Akcijas dāvanu paraugus iespējams aplūkot šeit.

Vairāk par akciju iespējams uzzināt jebkurā pasta nodaļā, pie pastnieka vai zvanot pa Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 67008001 un 27008001.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv