01.12.2011

Jaunajā abonēšanas sezonā 2012.gadā Latvijas Pasts saviem klientiem piedāvā vairākus būtiskus jaunumus un uzlabojumus abonēšanas sistēmā. Viens no šādiem jaunumiem ir ievērojami saīsinātais preses izdevumu piegādes uzsākšanas periods - tagad klients savus abonētos preses izdevumus varēs saņemt jau pēc piecām darba dienām.

Sākot ar 2012.gada 1.janvāri, klienti pasūtītos preses izdevumus pēc abonementa noformēšanas varēs saņemt savā pastkastītē jau pēc piecām darba dienām. Līdz šim, abonējot preses izdevumus, tie klientiem tika piegādāti, sākot ar jaunu mēnesi.

Ieviestais jaunums ir būtisks uzlabojums klientu ērtības nodrošināšanai. Piemēram, ja 2012.gadā ikdienas laikraksta abonementu klients ir noformējis mēneša 9.datumā (trešdienā), tad savā pastkastītē abonents laikrakstu saņems jau no tā paša mēneša 17.datuma (ceturtdienas). Šis pakalpojums pieejams, izmantojot kādu no Latvijas Pasta piedāvātajiem abonēšanas kanāliem, - abonējot pasta nodaļās, pie pastniekiem vai uzņēmuma mājas lapā www.abone.pasts.lv. Zvanot pa informatīvajiem tālruņiem 67008001, 27008001, abonementa noformēšana iespējama tikai pilniem mēnešiem.

Latvijas Pasts atgādina, ka šogad ieviesis arī virkni citu abonēšanas jaunumu, piemēram, iespēju internetā abonēt izdevumus uz ārzemēm, abonēt preses izdevumus internetā ar izdevēja noteiktajām speciālajām cenām un ilgāku abonementu noformēšanas laiku katru mēnesi. Vairāk par piedāvātajiem jaunumiem, lūdzu, skatīt šeit.

Latvijas Pasta mājas lapā, pasta nodaļās un pie pastnieka preses izdevumu abonēšana 2012.gadam būs iespējama līdz šā gada 26.decembrim, savukārt zvanot pa informatīvo tālruni - līdz 20.decembrim. Precīzus abonēšanas termiņus, lūdzu, skatīt Preses abonēšanas katalogā 2012 un Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojumu sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: +371 67608504

E-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv