29.12.2011

Latvijas Pasts informē, ka sākot ar 2012.gada 1.janvāri, abonējot preses izdevumus uzņēmuma mājas lapā www.abone.pasts.lv, būs pieejams pakalpojums Abonē šodien, saņem pēc piecām darba dienām. Līdz šim, abonējot preses izdevumus, tie klientiem tika piegādāti, sākot ar jaunu mēnesi.

Viens no Latvijas Pasta piedāvātajiem abonēšanas jaunumiem 2012.gadam ir ievērojami saīsinātais preses izdevumu piegādes uzsākšanas periods - sākot ar 2012.gada 1.janvāri, klienti Latvijas Pasta mājas lapā www.abone.pasts.lv abonētos preses izdevumus pēc abonementa noformēšanas varēs saņemt savās pastkastītēs jau pēc piecām darba dienām. No februāra pakalpojums būs pieejams arī abonējot pasta nodaļās un pie pastniekiem.

Līdz šim, abonējot preses izdevumus, tie klientiem tika piegādāti, sākot ar jaunu mēnesi. Pakalpojums Abonē šodien, saņem pēc piecām darba dienām būs pieejams tikai tiem izdevumiem, kuri iznāk biežāk nekā reizi mēnesī un kuriem izdevējs nav noteicis tikai pilna mēneša abonēšanu. Ja izdevumi ir piedāvāti abonēšanai kā komplekts, piemēram, laikraksts un žurnāls, tad abonementu varēs noformēt tikai uz pilnu periodu (sākot ar jaunu kalendāro mēnesi).

Latvijas Pasta e-abonēšanas vietnē www.abone.pasts.lv līdzās standarta cenu rindai un speciālo cenu rindai būs atsevišķa sadaļa pakalpojumam Abonē šodien, saņem pēc piecām darba dienām. Izvēloties šo pakalpojumu, klients varēs norādīt datumu, no un līdz kuram vēlas saņemt konkrēto izdevumu. Abonēšanas sistēma atbilstoši izvēlētajiem datumiem automātiski aprēķinās abonēšanas maksu.

Ieviestais jaunums ir būtisks uzlabojums klientu ērtības nodrošināšanai. Piemēram, ja 2012.gadā ikdienas laikraksta abonementu klients ir noformējis mēneša 9.datumā (trešdienā), tad savā pastkastītē abonents laikrakstu saņems jau no tā paša mēneša 17.datuma (ceturtdienas).

Atgādinām, ka zvanot pa informatīvajiem tālruņiem 67008001, 27008001 un abonējot uz ārzemēm, abonementa noformēšana iespējama, tikai sākot ar jaunu kalendāro mēnesi.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojumu sniegšana; LatvijasPasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses abonēšanas un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: + 371 67608504

E-pasts:
agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv