10.01.2012

Šodien, 10.janvārī, notika Latvijas Pasta 2012.gada preses abonēšanas kampaņas ietvaros rīkotās loterijas izloze. Balvu - ceļojumu divām personām uz Austrālijas Zelta Krastu - laimējis Leons Langmanis no Dundagas novada.

Leona Langmaņa abonements, kas noformēts izdevniecības AS Lauku Avīze izdevumam 36,6° C, izlozēts starp vairāk nekā 464 tūkstošiem preses izdevumu abonementu.

Izlozes uzvarētājs balvā iegūst pilnībā apmaksātu astoņu dienu ceļojumu divām personām uz Austrālijas Zelta Krastu, ar nakšņošanu kādā no ekskluzīvajām piekrastes viesnīcām. Zelta Krasts ir tūristu iecienīts brīvdienu galamērķis, jo tā lieliskie laika apstākļi un dabas daudzveidība sniedz plašas izklaides iespējas - atpūsties okeāna piekrastes pludmalēs, satikt koalas vai ķengurus un iepazīt Austrālijas neskarto dabu, piedalīties ekskursijās tropiskajos mežos vai uz rifiem, baudīt pilsētas kņadu, kā arī piedzīvot virkni citu atpūtas iespēju jebkurai gaumei.

Latvijas Pasts sveic ceļazīmes uz Austrāliju ieguvēju un novēl veiksmi arī turpmākajās uzņēmuma rīkotajās akcijās!Par balvas saņemšanas iespējām Latvijas Pasts ar uzvarētāju sazināsies personīgi.

Ceļojuma uz Austrālijas Zelta Krastu izlozē piedalījās visi preses izdevumu abonementi, kas Latvijas Pastā 2012.gadam noformēti vismaz uz vienu mēnesi un vismaz vienam preses izdevuma nosaukumam. Ar izlozes noteikumiem plašāk iespējams iepazīties Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv. Loterijas atļaujas numurs 2879.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda,
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504 begin_of_the_skype_highlighting            + 371 67608504      end_of_the_skype_highlighting
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv