18.01.2012

Šodien, 18.janvārī, Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aigars Vītols pasniedza abonēšanas kampaņas ietvaros rīkotās loterijas galveno balvu - ceļojumu divām personām uz Austrālijas Zelta Krastu. Balvas ieguvējs, dundadznieks Leons Langmanis, ceļojumā dosies kopā ar sievu Ritu un abi priecājas par iegūto laimestu.

Dundagas pagasta iedzīvotājs L.Langmanis, kurš ir ilggadējs un pastāvīgs laikrakstu un žurnālu abonents, saņemot balvu, pauda neviltotu prieku un atklāja, ka sācis ticēt loterijām. L.Langmanis norādīja: "Katru mēnesi Latvijas Pasta mājas lapā abonēju četrus izdevumus - laikrakstu Latvijas Avīze un žurnālus 36,6 C, Ievas stāsti, Mājas Viesis. Uzzinot par laimestu, satraukums bija neizmērāms, īsti nespēju noticēt, ka dzīve piespēlējusi tādu iespēju, jo tik tālus ceļus neesmu mērojis. Abi ar dzīvesbiedri nobirdinājām pat prieka asaras un priecājamies, ka šogad izdosies baudīt divas vasaras - ceļojuma laikā Austrālijas Zelta Krastā un atgriežoties mājās."

Fotogrāfijas no balvas pasniegšanas, lūdzu, skatīt šeit.

Ceļojumu divām personām uz eksotisko Austrālijas Zelta Krastu bija iespējams laimēt, abonējot Latvijas Pastā preses izdevumus 2012.gadam. Ikviens, kurš līdz pērnā gada 26.decembrim bija abonējis vismaz vienu preses izdevumu uz vismaz vienu mēnesi 2012.gadam, automātiski piedalījās izlozē par ceļojumu uz Austrāliju.

Latvijas Pasts atgādina, ka iemīļotos preses izdevumus nākamajiem 2012.gada mēnešiem iespējams abonēt, izvēloties ērtāko abonementa noformēšanas kanālu - pasta nodaļās, pie pastnieka, mājas lapā www.abone.pasts.lv vai zvanot pa informatīvajiem tālruņiem 67008001 un 27008001.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda,
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
www.pasts.lv