06.03.2012

Izvērtējot Latvijas iedzīvotāju iesūtītos darbus konkursā Pastnieku stāsti, kuru Latvijas Pasts izsludināja 2011.gada nogalē paralēli Latvijas Pasta 2011.gada labākā pastnieka un pasta operatora konkursam, ir izvēlēti trīs autori, kuru rakstītie stāsti vissaistošāk atspoguļo pasta darbinieku ikdienu un visprecīzāk raksturo pašus pasta darbiniekus.

Konkursā Pastnieku stāsti uzvarētājas ir Lolita Ziemele no Līvānu novada, Inese Apsāne no Kokneses un Vija Tetere no Vecpiebalgas novada. Visas trīs konkursa uzavrētājas balvā saņems iespēju bez maksas izgatavot savas personalizētās pastmarkas Latvijas Pastā. Iesūtītie darbi pamatā ir nelielas etīdes par pasta tēmu un apraksti par, autoruprāt, labākajiem un atsaucīgākajiem pasta darbiniekiem.

L.Ziemele savulaik pati strādājusi par pastnieci, un viņa atsūtījusi vairākus aprakstus par saviem piedzīvojumiem, piegādājot korespondenci. Savukārt V.Teteres iesūtītais stāstiņš ir par atsaucīgo un laipno Vecpiebalgas pasta nodaļas vadītāju Vinetu Tunti, bet I.Apsāne tikpat pozitīvā gaisotnē raksta par optimistisku un neatlaidīgu pastnieci Dzidru Bakšu no Apes piegādes punkta.

Konkursā Pastnieku stāsti ikviens Latvijas iedzīvotājs tika aicināts sīkāk aprakstīt interesantākos un labākos brīžus kopā ar Latvijas Pastu un tā darbiniekiem.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; LatvijasPasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 4600 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Gundega Vārpa
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
e-pasts:
gundega.varpa@pasts.lv