13.06.2012

Latvijas Pasts atradis jaunu un oriģinālu risinājumu sociālo tīklu aktīvāko lietotāju iesaistei pastkaršu sūtīšanas popularizēšanā - ikviens Twitter lietotājs, kas vienlaikus darbojas arī fotogrāfiju dalīšanās tīklā Instagram, ir aicnāts izveidot savu unikālu apsveikumu Līgai, Jānim vai jebkuram citam tuviniekam Vasaras saulgriežos un bez maksas to nosūtīt adresātiem Latvijā ar Latvijas Pasta starpniecību.

Šodien, 2012.gada 13.jūnijā, ar Twitter lietotāja kontu ielogojoties interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv, ir iespējams izvēlēties kādu no saviem labākajiem attēliem Instagram tīklā un, aizpildot norādītos adreses laukus, nosūtīt to savam draugam vai tuviniekam kā sveicienu vasaras vidus svētkos.

Attēls tiks izdrukāts kā īpaša pastkarte ar pievienotu atbilstošas tematikas latviešu tautasdziesmu un piegādāts adresātiem Latvijas Republikas teritorijā. Jo labāka būs fotogrāfijas kvalitāte, jo kvalitatīvāka būs pastkarte, ko saņems attiecīgais adresāts. Atšķirībā no citām Latvijas Pasta pastkaršu sūtīšanas akcijām ar oriģinālo pastkarti apsveikt Līgu un Jāni varēs tikai pirmais tūkstotis akcijas dalībnieku.

Latvijas Pasts ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas kampaņā sociālajos tīklos integrējis arī Instagram sniegtās iespējas. Instagram ir fotogrāfiju dalīšanās tīkls, kas īpaši izplatīts starp Twitter lietotājiem, un tas ir pieejams vairākumam viedtālruņu ar operētājsistēmu iOS vai Android.

Latvijas Pasta pirmoreiz Twitter tīklā rīkotajā pastkaršu sūtīšanas akcijā Apsveikums Māmiņdienā! 2011.gadā piedalījās 4867 Twitter lietotāji, aizpildot gandrīz 6500 derīgu pastkaršu, taču gadu vēlāk akcijas dalībnieku skaits un aktivitāte dubultojās, mammām visā Latvijā nosūtot 10 000 pastkaršu.

Apsveikumu Līgai vai Jānim sūtite.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4500 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Gundega Vārpa,
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv