18.06.2012

2012.gada 23.jūnijā, Līgo dienā, lielākā daļa Latvijas Pasta nodaļu būs slēgtas, bet dažām pasta nodaļām būs mainīts darba laiks. Savukārt Jāņos, 24.jūnijā, slēgtas būs visas Latvijas Pasta nodaļas, izņemot Tukuma 2. pasta nodaļu.

Pabalsti un pensijas, kuru saņemšanas datums ir 21. un 23.jūnijs, tiks izmaksātas 21.jūnijā, bet pabalstus un pensijas, kuru izmaksas datums ir 22. un 24.jūnijs, klienti varēs saņemt 22.jūnijā.

Western Union naudas pārvedumu pakalpojumi Līgo svētku brīvdienās tiks sniegti lielākajā daļā atvērto pasta nodaļu.

Latvijas Pasta darba laiku Līgo svētkos var apskatīt šeit. Precīza informācija par darba laika izmaiņām ir pieejama visās arī Latvijas Pasta nodaļās.

Latvijas Pasts novēl visiem klientiem skaistus Līgo svētkus!

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4500 darbinieku.


Papildu informācija:
Zane Plone,
VAS Latvijas Pasts
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv