29.11.2012

Sākot ar 2012.gada 2.decembri, Doma laukuma tradicionālajā Ziemassvētku tirdziņā durvis apmeklētājiem vērs arī Latvijas Pasta Apsveikumu namiņš. Tas darbosies katru dienu no 2. līdz 31.decembrim no plkst. 10 līdz 20. Ikvienam Apsveikumu namiņa apmeklētājam, nopērkot labdarības akcijas Saulainas dienas ietvaros veidoto īpašo pastkarti, būs iespēja to nosūtīt adresātiem Latvijas teritorijā bez maksas, kā arī zīmogot apsveikumus ar Ziemassvētku zīmogu.

Latvijas Pasta Apsveikumu namiņā pret ziedojumu būs iespēja iegādāties Ziemassvētku pastkartes, kuras Bērnu slimnīcas labdarības akcijas Saulainas dienas ietvaros kopā ar mākslinieci Ievu Bondari zīmējis septiņus gadus vecais slimnīcas pacients Kārlis Gunārs Neikens. Latvijas Pasts no savas puses nodrošina iespēju jebkuram adresātam Latvijas teritorijā šīs pastkartes nosūtīt bez maksas. Saulainas dienas akcijas mērķis ir savākt nepieciešamos līdzekļus Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas remontam, kam kopumā nepieciešami 700 000 latu. Kopš akcijas sākuma oktobrī līdz šim brīdim saziedoti aptuveni 38 000 latu.

Apsveikumu namiņā interesenti aicināti iegādāties arī citas Ziemassvētku pastkartes, aploksnes, pastmarkas, nākamā gada kalendārus, sveces, dāvaniņas, suvenīrus un citas komercpreces, kā arī jaunākos laikrakstus un žurnālus, vai abonēt preses izdevumus 2013.gadam. Apsveikumu namiņā iespējams nosūtīt vienkāršus un reģistrētus vēstuļu korespondences sūtījumus, kā arī tirdziņā iegādātās dāvanas.

Latvijas Pasts atgādina, ka pēdējais pirmssvētku sūtījumu piegādes datums ir 2012.gada 21.decembris. Lai Ziemassvētku apsveikumi un dāvanas adresātu sasniegtu laikā, Latvijas Pasts aicina ikvienu iedzīvotāju sūtījumus izsūtīt savlaicīgi.

Labdarības akcijas Saulainas dienas ietvaros veidoto īpašo pastkarti iespējams aplūkot šeit.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4300 darbinieku.

Papildu informācija:
Zane Plone,
VAS Latvijas Pasts
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv