07.12.2012

Latvijas Pasts piedāvā iespēju saņemt sūtījumus Rīgas centrā

Tuvojoties Ziemassvētkiem, kad pasta sūtījumu apjoms pieaug par aptuveni 43%, Latvijas Pasts ieviesis sūtījumu izsniegšanas pakalpojuma pilotprojektu, kas paredz iekšzemes un pārrobežu paku un sīkpaku pārvirzīšanu no jebkuras Rīgas pasta nodaļas uz pasta centru Sakta, Brīvības bulvārī 32, Rīgā. Tādējādi klientiem ir iespēja sūtījumus saņemt Rīgas centrā. Pasta centra Sakta darba grafiks decembrī ir pagarināts.

Lai paplašinātu pasta pakalpojumu pieejamību klientiem pirmssvētku laikā, jaunais sūtījumu izsniegšanas pilotprojekts darbosies līdz 2013.gada 3.janvārim. Uz pasta centru Sakta iespējams pāradresēt iekšzemes un pārrobežu pakas un sīkpakas, kā arī eksprespasta sūtījumus. Sūtījuma pāradresēšanas maksa ir 0,50 Ls. Sūtījuma pārvirzīšanas termiņš no jebkuras Rīgas pasta nodaļas uz Saktu ir divas darba dienas.

Pieteikt saņemšanu Saktā iespējams, rakstot uz e-pastu info@pasts.lv un norādot saņēmēja vārdu, uzvārdu, sūtījuma numuru, klienta apkalpojošo pasta nodaļu un mobilā tālruņa numuru un/vai e-pastu. Klients saņems apstiprinājuma e-pastu ar informāciju par sūtījuma saņemšanu.

Vairāk par pakalpojumu iespējams izlasīt šeit.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4300 darbinieku.

Papildu informācija:
Zane Plone,
VAS Latvijas Pasts
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts:zane.plone@pasts.lv