14.01.2013

Latvijas Pasts piedāvā saņemt sūtījumus Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā

Latvijas Pasts sadarbībā ar Statoil Fuel&Retail Latvia paplašina sūtījumu izsniegšanas pakalpojuma projektu, piedāvājot klientiem saņemt atsevišķu katalogpreču kompāniju sūtījumus Statoil degvielas uzpildes stacijās (DUS) visā Latvijā. Tādējādi klientiem ir iespēja sūtījumus saņemt sev maksimāli ērtā vietā un laikā.

Sūtījumu izsniegšanas projekts paredz sūtījumu saņemšanu 30 Statoil DUS, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā, kā arī citās Latvijas pilsētās. Statoil DUS iespējams saņemt katalogpreču kompāniju Otto, Bon Prix un interneta veikala X-net sūtījumus.

"Projekta darbība tika uzsākta augustā, kad sūtījumus bija iespēja izņemt septiņās Rīgas Statoil DUS, un, divu mēnešu laikā izvērtējot tā rezultātus, tika pieņemts lēmums par projekta turpināšanu un paplašināšanu.Šāda pakalpojuma priekšrocība irmaksimāla pieejamība klientam -tuvāk darbam vai pa ceļam uz mājām," uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs.

"Statoil vienmēr attīsta savā tīklā esošās degvielas uzpildes stacijas tā, lai klientiem tajās būtu pieejams plašs un daudzpusīgs serviss - nereti tāds, kas pārspēj priekšstatus par to, kam jābūt klasiskā degvielas uzpildes stacijā. Tāpēc, ņemot vērā mūsu iespējas un klientu vēlmes, esam vairākkārtīgi paplašinājuši staciju skaitu, kurās visu diennakti septiņas dienas nedēļā iespējams saņemt savu pasūtījumu. Esam pārliecināti, ka arī ārpus Rīgas - citās Latvijas pilsētās - šo inovatīvo pakalpojumu novērtēs labi," papildina Statoil Fuel&Retail Latvia izpilddirektore Ilze Siliņa.

Statoil degvielas uzpildes stacijās iespējams saņemt katalogpreču kompānijās Otto, Bon Prix un X-net pasūtītās preces, un pieteikt saņemšanu DUS iespējams, veicot pasūtījumu gan no minēto kompāniju preču interneta kataloga, gan arī zvanot uz šo uzņēmumu pasūtījumu tālruņa numuriem. Savukārt aicinājumu saņemt sūtījumu DUS klienti pēc pašu izvēles varēs saņemt gan elektroniskā veidā - mobilā tālruņa īsziņā vai e-pasta paziņojumā, gan arī tradicionālajā drukātajā formātā.

Projektā iesaistītajās DUS katalogpreču kompāniju sūtījumus klients var saņemt 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā. DUS tiek izsniegti sūtījumi, kuru svars nepārsniedz septiņus kilogramus, - smagāki sūtījumi tiek nosūtīti uz adresāta pasta nodaļu.

Statoil DUS sarakstu, kurās iespējams izņemt sūtījumus, kā arī sīkāku informāciju par nosacījumiem sūtījumu saņemšanai, skatīt šeit.



Par VAS Latvijas Pasts

Papildu informācija:
Zane Plone,
VAS Latvijas Pasts
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: + 371 67608504
E-pasts:zane.plone@pasts.lv