11.07.2013

Jau otro gadu Latvijas Pasta Eksprespasts Positivus apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju savlaicīgi nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Norēķināties par pakalpojumu iespējams jau šobrīd http://mans.expresspasts.lv/positivus, savukārt no 12. līdz 19.jūlijam to varēs izdarīt pasta nodaļās. Nodot nosūtīšanai sev nepieciešamās lietas uz Positivus festivāla teritoriju varēs 33 Latvijas Pasta nodaļās - 8 Rīgā un pārējās lielākajās pilsētu nodaļās visā valstī.

Uz festivālu jau iepriekš var nosūtīt gan telti, gan guļammaisu un apģērbu vai citas vajadzīgās lietas, tādējādi vienkāršojot savu ceļu uz un no Positivus festivāla. Lai sūtījums droši sasniegtu galamērķi, mantas tiks ievietotas īpaši sagatavotās kastēs: klientam tās saglabājot, pēc festivāla beigām sūtījumi tādā pašā veidā tiks nogādāti atpakaļ tieši uz katra adresāta norādīto adresi. Standarta kastes izmēri ir 56x40x34 - gadījumā, ja kāda no mantām nedaudz pārsniedz kastes izmēru, to varēs nosūtīt bez kastes, atbilstoši noformējot.

Positivus festivālam piešķirts unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla īpašās pasta nodaļas. Eksprespasta sūtījumu cena uz un no Positivus festivāla vienā virzienā Latvijas teritorijā būs 2 lati.

Eksprespasta nodaļas ar pasta indeksu LV-4099 darbosies divās festivāla vietās - pie telšu pilsētiņas un festivāla teritorijā. Sūtījumi tiks izsniegti, uzrādot personu apliecinošus dokumentus. Noformēt un nodot sūtījumus atpakaļceļam varēs Eksprespasta nodaļā pie telšu pilsētiņas. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 23.jūlijā.

Sīkāka informācija par Eksprespasta pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama šeit.



Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.

Papildu informācija:
Zane Plone,
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: 67608504
facebook.com/latvijas.pasts; twitter.com/latvijas_pasts