01.10.2013

Šodien, 1.oktobrī, sākas Latvijas Pasta preses izdevumu abonēšanas kampaņa 2014.gadam. Rūpējoties par klientu ērtībām, Latvijas Pasts piedāvā būtiskus jaunumus un uzlabojumus abonēšanas sistēmā nākamajam gadam - ērtāku un vienkāršāku abonementu noformēšanas kārtību Latvijas Pasta mājas lapā un ātrāku abonēto izdevumu piegādes sākumu. Līdz ar eiro ieviešanu Latvijas Pasta nodrošināto pakalpojumu tarifi, tajā skaitā drukāto mediju piegādei, nemainīsies.

Latvijas Pastā 2014.gadam iespējams abonēt kopumā 721 preses izdevumu - gan nacionālos un reģionālos izdevumus, gan arī ārvalstu presi. Ar visu Latvijas Pastā abonējamo izdevumu klāstu iespējams iepazīties Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv un jebkurā pasta nodaļā. Bezmaksas Abonēšanas katalogu 2014.gadam Latvijas Pasts klientiem visā Latvijā pakāpeniski piegādās tuvāko divu nedēļu laikā.

Preses izdevumus var abonēt mājas lapā www.abone.pasts.lv, ikvienā Latvijas Pasta pasta nodaļā visas valsts teritorijā, pie pastniekiem, kā arī zvanot pa Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 67008001, 27008001 vai izmantojot īpašo Abonementa pieteikumu, kas tiek izplatīts kopā ar preses abonēšanas bezmaksas katalogu.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs akcentē iedzīvotājiem svarīgākos jaunumus abonēšanas kampaņā 2014.gadam: "Sakarā ar nākamā gada Latvijai būtiskāko aktualitāti - eiro ieviešanu - īpaši vēlos uzsvērt, ka Latvijas Pasts ir aktīvs kampaņas Godīgs eiro ieviesējs dalībnieks un atbalstītājs. Tas nozīmē, ka mūsu uzņēmuma sniegto pakalpojumu cenas, lai arī izteiktas eiro, netiks mainītas un arī iecienītie preses izdevumi Jums tiks piegādāti par tieši tādām pašām cenām kā līdz šim. Un, kā vienmēr, nemainīgs paliek princips - abonēt drukātos izdevumus ir lētāk nekā iegādāties mazumtirdzniecībā."

Latvijas Pasta mājas lapā, pasta nodaļās ar tiešsaites pieslēgumu un pie pastnieka Latvijā izdoto preses izdevumu abonēšana 2014.gadam būs iespējama līdz šā gada 26.decembrim, bet, abonējot pārējās pasta nodaļās vai zvanot pa informatīvo tālruni, - līdz 20.decembrim. Savukārt ārvalstīs izdotos preses izdevumus 2014.gadam Latvijas Pasta mājas lapā, pasta nodaļās ar tiešsaites pieslēgumu un pie pastnieka var abonēt līdz šā gada 15.decembrim, bet, abonējot pārējās pasta nodaļās vai zvanot pa informatīvo tālruni, - līdz 12.decembrim. Katalogam pievienotais Abonementa pieteikums jāaizpilda līdz 1.decembrim un jānosūta Latvijas Pastam vai jāiesniedz jebkurā pasta nodaļā. Precīzus abonēšanas termiņus lūdzu skatīt Abonēšanas katalogā 2014 un Latvijas Pasta mājas lapā www.pasts.lv.

Latvijas Pasta mājas lapā www.abone.pasts.lv, preses izdevumus, kas iekļauti Abonēšanas katalogā 2014.gadam, iespējams abonēt arī adresātiem ārvalstīs, - šis Latvijas Pasta īpašais piedāvājums ir spēkā jau trešo gadu.

Latvijas Pasts 2014.gadam piedāvā vairākus jaunumus un uzlabojumus preses izdevumu abonēšanas sistēmā. Uzņēmums ir pilnveidojis e-abonēšanas iespējas: Latvijas Pasta mājas lapā www.abone.pasts.lv noformējot abonementu 2014.gadam, klientam vairs nav jāreģistrējas sistēmā kā tas bija iepriekšējos gadus. Šāds risinājums klientam ļauj daudz ērtāk un ātrāk noformēt preses izdevuma abonementu.

Būtisks uzlabojums klientu ērtību nodrošināšanai no Latvijas Pasta puses 2014.gadā būs arī saīsinātais preses izdevumu piegādes uzsākšanas periods. Noformējot preses izdevumu abonementus no 2014.gada 1.janvāra, Latvijas Pasta klienti pasūtītos preses izdevumus, kas tiek izdoti biežāk nekā reizi mēnesī un kam nav noteikta tikai pilna mēneša abonēšana, saņems jau divu darba dienu laikā pēc abonementa noformēšanas - 2012. un 2013.gadā abonēto izdevumu piegāde notika pēc piecām darba dienām. Ar izdevumiem, uz kuriem attiecas pakalpojums Abonē šodien, saņem pēc divām darba dienām, var iepazīties Abonēšanas katalogā 2014.gadam.

Preses izdevumu piegādes tarifi 2014.gadam nemainīsies - Latvijas Pasts saglabā nemainīgus tarifus jau kopš 2009.gada. Turklāt Latvijas Pasts kā kampaņas Godīgs eiro ieviesējs dalībnieks visas preses izdevumu cenas pārrēķinājis eiro pēc noteiktā kursa - 0,702804, cenu noapaļošanā ievērojot matemātiskos principus. Klientu ērtībai visas preses izdevumu abonēšanas cenas Abonēšanas katalogā 2014 norādītas gan latos, gan eiro.

Tāpat kā citus gadus, arī 2014.gadā Latvijas Pasts savus abonentus iepriecinās ar īpašu pārsteigumu - ikviens, kurš abonēs preses izdevumus 2014.gadam Latvijas Pastā, saņems atlaidi Jāņa Rozes grāmatnīcas klientu kartes iegādei un atlaižu kuponu pirkumiem Jāņa Rozes grāmatnīcās visā Latvijā. Klientiem, kas izvēlējušies abonēt preses izdevumus internetā, atlaižu kuponi tiks nosūtīti elektroniski uz norādīto e-pasta adresi, bet tiem, kas abonementu noformējuši pa tālruni - pa pastu.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.

Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts