Mellužu pasta nodaļa turpmāk atradīsies citās telpās tuvāk dzelzceļa stacijai

27.03.2014

Mellužu pasta nodaļa turpmāk atradīsies citās telpās tuvāk dzelzceļa stacijai

No 2014.gada 1.aprīļa Mellužu pasta nodaļa savus apmeklētājus gaidīs jaunās telpās Mellužu prospektā 42, korpusā 3, Jūrmalā. Nodaļas pārvietošana uz jaunām telpām saistīta ar būvniecības darbiem, kas jau drīzumā tiks uzsākti nodaļas iepriekšējās telpās - Mellužu prospektā 71a. Jaunās nodaļas telpas atrodas tuvāk dzelzceļa stacijai un netālu no iepriekšējām pasta nodaļas telpām, tāpēc pārmaiņas klientu ērtības kopumā neietekmēs.

Mellužu iedzīvotāji arī turpmāk pasta pakalpojumus varēs saņemt ierastajā laikā - no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.8 līdz 18 ar pusdienas pārtraukumu no plkst.12 līdz 13; sestdienās no plkst.9 līdz 14, savukārt svētdienās nodaļa nestrādās.

Arī jaunajā pasta nodaļā klienti varēs saņemt visus uzņēmuma nodaļās nodrošinātos pakalpojumus, tajā skaitā vēstuļu, bandroļu, sīkpaku, paku u.c. nosūtīšanu un saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, mazumtirdzniecības preču iegādi utt.

Jūrmalas iedzīvotājiem ir iespēja izmantot pasta pakalpojumus ne tikai kādā no piecām pilsētā izvietotajām pasta nodaļām, bet arī saņemt pasta sūtījumus Statoil degvielas uzpildes stacijā (DUS), kas atrodas Dubultu prospektā 42a, vai kādā no četrām Narvesen tirdzniecības vietām: Jomas ielā 60, Kaugurciema ielā 83, Satiksmes ielā 1 un Viestura ielā 21. Sīkāki nosacījumi par sūtījumu saņemšanas iespējām kādā no Statoil DUS vai Narvesen tirdzniecības vietām pieejami uzņēmuma mājas lapā.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Zane Plone
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts