Valmieras 4.pasta nodaļa apmeklētājus gaidīs jaunajās telpās autoostā

01.04.2014

Valmieras 4.pasta nodaļa apmeklētājus gaidīs jaunajās telpās autoostā

No 2014.gada 7.aprīļa Valmieras 4.pasta nodaļa savus apmeklētājus gaidīs jaunās telpās pilsētas autoostā Stacijas ielā 1, Valmierā. Pasta nodaļas jaunā atrašanās vieta ir netālu no līdzšinējām nodaļas telpām, turklāt tagad pasta nodaļas apmeklējums jo īpaši ērts būs arī Valmieras tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem, kuri regulāri pilsētā ierodas ar autobusu. Tāpat pasta nodaļas jaunās telpas ērti pieejamas jaunajiem vecākiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām; netālu no autoostas, kurā nodaļa atrodas, ir izvietota autostāvvieta.

Valmieras 4.pasta nodaļas pirmajā darbdienā jaunajās telpās, 7.aprīlī, nodaļa strādās no plkst.12 līdz 18. Savukārt, sākot ar 8.aprīli, Valmieras un tās tuvākās apkārtnes iedzīvotāji arī turpmāk pasta pakalpojumus varēs saņemt ierastajā laikā - no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.8 līdz 18, sestdienās no plkst.9 līdz 13; svētdienās nodaļa nestrādās. Informatīvs paziņojums par gaidāmajām izmaiņām izvietots pasta nodaļā, kā arī informācija publicēta vietējā laikrakstā Liesma. Klientus gaida arī Valmieras 1.pasta nodaļa Rīgas ielā 34, kuras darbībā izmaiņu nav.

Arī jaunajās Valmieras 4.pasta nodaļas telpās klienti varēs saņemt visus uzņēmuma nodaļās nodrošinātos pakalpojumus, tajā skaitā vēstuļu, bandroļu, sīkpaku, paku u.c. nosūtīšanu un saņemšanu, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, mazumtirdzniecības preču iegādi utt.

Valmieras iedzīvotājiem ir iespēja izmantot pasta pakalpojumus ne tikai abās pilsētas pasta nodaļās, bet arī saņemt pasta sūtījumus Statoil degvielas uzpildes stacijās (DUS), kas atrodas Ausekļa ielā 26 un Stacijas ielā 29, vai kādā no trijām Narvesen tirdzniecības vietām: Georga Apiņa ielā 10a, Rīgas ielā 4 un Rīgas ielā 10. Papildu informācija par sūtījumu saņemšanas iespējām kādā no Statoil DUS vai Narvesen tirdzniecības vietām pieejama Latvijas Pasta mājas lapā.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts