Kurzemes reģiona Reņģes un Rojas pasta nodaļas aprīlī pārceļas uz jaunām telpām pagastu centros

11.04.2014

Kurzemes reģiona Reņģes un Rojas pasta nodaļas aprīlī pārceļas uz jaunām telpām pagastu centros

No 2014.gada 17.aprīļa Reņģes pasta nodaļa savus apmeklētājus gaidīs jaunās telpās Kamenēs 2 Saldus novada Rubas pagastā, savukārt Rojas pasta nodaļa jaunajās telpās - Zvejnieku ielā 3, Rojā - savu darbību uzsāks 23.aprīlī. Abu pasta nodaļu jaunā atrašanās vieta ir pagastu centros, kur klientu plūsma ir lielāka un pasta nodaļas apmeklējumu iespējams ērti apvienot ar pagasta pārvaldes, veikala un citu iestāžu apmeklējumu.

Reņģes pasta nodaļas apmeklētāji arī turpmāk pasta pakalpojumus varēs saņemt ierastajā laikā - pirmdienās no plkst.10 līdz 13, otrdien-piektdien no plkst.10 līdz 14, bet sestdienās un svētdienās nodaļa nestrādās. 16.aprīlī, dienu pirms nodaļas pārcelšanās uz jaunajām telpām, nodaļas darbalaiks būs no plkst.9 līdz 11. Nodaļas jaunās telpas ir gaišas un ērtas, tās atrodas pagasta centrā, blakus pasta nodaļai atrodas medpunkts un veikals.

Arī Rojas pasta nodaļas ierastajā darbībā izmaiņu nebūs: pasta nodaļa apmeklētājus gaidīs pirmdien-piektdien no plkst.7.30 līdz 16.30, bet sestdienās un svētdienās nodaļa nestrādās. 22.aprīlī pasta nodaļa apmeklētājiem būt atvērta no plkst.7.30 līdz 11. Rojas pasta nodaļas jaunās telpas atrodas pagasta pārvaldes ēkā, blakus pasta nodaļai ir kultūras nams, skola un veikals. Pie pasta nodaļas ir iespēja novietot automašīnu un velosipēdu, un nodaļa ir aprīkota ar uzbrauktuvi, kas nodrošina ērtu piekļuvi cilvēkiem ar kustību traucējumiem un vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Informējot iedzīvotājus par gaidāmajām izmaiņām, abu pasta nodaļu telpās jau savlaicīgi izvietots attiecīgs paziņojums; Reņģes un Rojas pasta nodaļu apkalpojamās teritorijas iedzīvotāju pastkastītēs tiks piegādāti arī informatīvi paziņojumi.

Reņģes un Rojas pasta nodaļas jaunajās telpās klienti joprojām varēs saņemt visus uzņēmuma nodaļās nodrošinātos pakalpojumus, tajā skaitā vēstuļu, bandroļu, sīkpaku, paku u.c. nosūtīšanu un saņemšanu, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, mazumtirdzniecības preču iegādi utt.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts