Valsts svētku brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecības centros; 10.maijs Latvijas Pastam būs darbdiena

24.04.2014

Valsts svētku brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecības centros; 10.maijs Latvijas Pastam būs darbdiena

Darba svētku un Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienas brīvdienās, 2014.gada 1., 2., 4. un 5.maijā, gandrīz visas Latvijas Pasta nodaļas būs slēgtas; atvērtas būs tikai atsevišķas nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, bet dažām pasta nodaļām būs mainīti darba laiki. Sestdien, 3.maijā, visas pasta nodaļas strādās saskaņā ar ierasto sestdienas darba režīmu. Savukārt nedēļu vēlāk, 10.maijā, klienti būs gaidīti visās Latvijas Pasta nodaļās, šajā sestdienā tiks piegādāti arī preses izdevumi un sūtījumi.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja izbaudīt vairākas atpūtas dienas pēc kārtas, maijā ir pārcelta viena darbdiena - piektdiena, 2.maijs, ir pārcelta uz sestdienu, 10.maiju. Šajā dienā Latvijas Pasts strādās atbilstoši darbdienas grafikam un iedzīvotājiem piegādās gan preses izdevumus, gan sūtījumus.

Pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas datums ar piegādi dzīvesvietā ir 5.maijs, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 30.aprīlī.

No 1. līdz 5.maijam laikraksti un žurnāli netiks izdoti. Šajā laikposmā telegrammu piegāde nenotiks. Savukārt Western Union naudas pārvedumu pakalpojumi maija brīvdienās tiks sniegti lielākajā daļā strādājošo pasta nodaļu.

Precīza informācija par darba laika izmaiņām ir pieejama šeit.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda,
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts