Uzlabojot klientu ērtības, Zemgales reģiona Ķeveles pasta nodaļa maijā apmeklētājus gaidīs jaunās telpās

30.04.2014

Uzlabojot klientu ērtības, Zemgales reģiona Ķeveles pasta nodaļa maijā apmeklētājus gaidīs jaunās telpās

No 2014.gada 9.maija Ķeveles pasta nodaļa darbu uzsāks jaunās telpās - Auces novada Vītiņu pagasta Ķeveles Bērnudārzā. Nodaļas jaunās telpas atrodas netālu no iepriekšējām pasta nodaļas telpām, un pārmaiņas vērstas uz klientu ērtību uzlabošanu.

Ķeveles pasta nodaļas apmeklētāji arī turpmāk pasta pakalpojumus varēs saņemt ierastajā laikā - no pirmdienas līdz piektdienai no plkst.9 līdz 12, bet sestdienās un svētdienās nodaļa, tāpat kā līdz šim, nestrādās. Nodaļas jaunās telpas ir gaišas un ērtas, netālu no nodaļas iespējams novietot automašīnu. Informējot iedzīvotājus par gaidāmajām izmaiņām, pasta nodaļas telpās jau savlaicīgi izvietots attiecīgs paziņojums.

Pasta nodaļas jaunajās telpās klienti varēs saņemt visus uzņēmuma nodaļās nodrošinātos pakalpojumus, tajā skaitā vēstuļu, bandroļu, sīkpaku, paku u.c. nosūtīšanu un saņemšanu, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, mazumtirdzniecības preču iegādi utt.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts