Paplašina klientu ērtības, pagarinot Brocēnu pasta nodaļas darbalaiku

16.05.2014

Paplašina klientu ērtības, pagarinot Brocēnu pasta nodaļas darbalaiku

Atsaucoties Brocēnu iedzīvotāju lūgumam un izvērtējot klientu plūsmas intensivitāti dažādos dienas laikos, Latvijas Pasts ir radis iespēju pagarināt Brocēnu pasta nodaļas darbalaiku. Divas darbdienas nedēļā Brocēnu pasta nodaļas klienti pasta pakalpojumus turpmāk varēs saņemt par vienu stundu ilgāk, nekā tas bija ierasts līdz šim, tādējādi Latvijas Pasts nodrošina klientiem iespēju pasta pakalpojumus saņemt ātrāk un ērtāk.

No 15.maija Brocēnu pasta nodaļa, kas atrodas Lielcieceres ielā 6b, pirmdienās, trešdienās un piektdienās savus apmeklētājus gaidīs no plkst.8 līdz 17, savukārt otrdienās un ceturtdienās pasta pakalpojumus klienti varēs saņemt par vienu stundu ilgāk - no plkst.9 līdz 18; sestdienās un svētdienās pasta nodaļa nestrādā. Informējot iedzīvotājus par izmaiņām, Brocēnu pasta nodaļas telpās izvietots attiecīgs paziņojums.

Brocēnu pasta nodaļā iespējams saņemt visus uzņēmuma nodaļās nodrošinātos pakalpojumus, tajā skaitā vēstuļu, bandroļu, sīkpaku, paku u.c. nosūtīšanu un saņemšanu, eksprespasta pakalpojumus, preses izdevumu abonēšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, maksājumu pakalpojumus, mazumtirdzniecības preču iegādi utt.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts