Arī šogad Positivus apmeklētājiem ar Latvijas Pasta Eksprespastu iespējams nosūtīt sev nepieciešamas lietas uz festivāla teritoriju

10.07.2014

Arī šogad Positivus apmeklētājiem ar Latvijas Pasta Eksprespastu iespējams nosūtīt sev nepieciešamas lietas uz festivāla teritoriju

Šogad, tāpat kā divus iepriekšējos gadus, Latvijas Pasta Eksprespasts festivāla Positivus apmeklētājiem piedāvā uz tā teritoriju jau laikus nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. No 14.jūlija par pakalpojumu būs iespējams norēķināties gan elektroniski speciāli izveidotajā interneta vietnē http://mans.expresspasts.lv/positivus, gan pasta nodaļās. Nodot sev nepieciešamās lietas nosūtīšanai uz Positivus festivāla teritoriju varēs 33 Latvijas Pasta nodaļās - deviņās Rīgas pasta nodaļās un katra reģiona sešās lielākajās pilsētu pasta nodaļās. Pieteikumus lietu nosūtīšanai uz Positivus internetā un īpašajās pasta nodaļās pieņems līdz 18.jūlijam.

Uz festivālu jau iepriekš var nosūtīt gan telti, gan guļammaisu un apģērbu vai citas nepieciešamās lietas, tādējādi vienkāršojot savu ceļu uz un no Positivus festivāla. Lai sūtījums droši sasniegtu galamērķi, mantas tiks ievietotas speciāli sagatavotās kastēs: klientam tās saglabājot, pēc festivāla beigām sūtījumi tādā pašā veidā tiks nogādāti atpakaļ tieši uz katra adresāta norādīto adresi. Standarta kastes izmēri ir 56x40x34 - gadījumā, ja kāda no lietām nedaudz pārsniegs kastes izmēru, to varēs nosūtīt bez kastes, atbilstoši noformējot. Eksprespasta sūtījumu cena uz un no Positivus festivāla vienā virzienā Latvijas teritorijā būs 3 eiro; lai sūtījums festivāla teritorijā tiktu piegādāts nākamajā dienā, pasta nodaļā tas jānodod līdz noteiktam laikam, kurš katrai nodaļai ir atšķirīgs. Latvijas Pasta 33 pasta nodaļu saraksts, no kurām būs iespējams nosūtīt mantas uz Positivus teritoriju, kā arī laiks, līdz kuram katrā nodaļā jānodod mantas, lai tās jau nākamajā dienā būtu iespējams saņemt festivāla teritorijā, aplūkojams šeit.

Eksprespasta nodaļas darbosies divās festivāla vietās - pie telšu pilsētiņas un festivāla teritorijā. Nodaļā pie telšu pilsētiņas būs iespējams saņemt un nosūtīt personiskās mantas; sūtījumi tiks izsniegti, uzrādot personu apliecinošus dokumentus. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 22.jūlijā. Savukārt festivāla teritorijas pasta nodaļā apmeklētāji varēs nosūtīt pastkartes, vēstules un Eksprespasta sūtījumus gan adresātiem Latvijā, gan ārvalstīs.

Positivus apmeklētāji īpaši festivālam veidotās pastkartes varēs nosūtīt ne tikai saviem draugiem un paziņām, bet arī festivāla māksliniekiem. Eksprespasts visas Positivus dalībniekiem veltītās pastkartes nogādās adresātiem tieši festivāla norises laikā. Positivus festivālam piešķirts arī unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla pasta nodaļas.

Papildu informācija par Eksprespasta pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama šeit.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Papildu informācija:
Agija Tērauda
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts;facebook.com/latvijas.pasts