Positivus apmeklētājam būs iespēja nosūtīt īpašas sveicienu kartītes saviem iecienītajiem mūziķiem

16.07.2014

Positivus apmeklētājam būs iespēja nosūtīt īpašas sveicienu kartītes saviem iecienītajiem mūziķiem

Latvijas Pasts aicina ikvienu festivāla Positivus apmeklētāju nosūtīt īpašas sveicienu kartītes saviem iecienītākajiem mūziķiem, kuri šogad apmeklētājus priecēs trīs dienu garumā, no 18. līdz 20.jūlijam. Savukārt pastkartes ar speciālo Positivus zīmogu no festivāla teritorijas būs iespējams nosūtīt uz jebkuru pasaules valsti. Gan sveicienu kartītes, gan pastkartes varēs nosūtīt, izmantojot Eksprespasta nodaļu festivāla teritorijā.

Festivālam ir piešķirts savs unikāls pasta indekss LV-4099, un tas attēlots arī īpašajā Positivus zīmogā, ar ko tiks zīmogotas visas no festivāla teritorijas izsūtītās pastkartes. Sveicienu kartītes, Positivus pastkartes un festivāla īpašo zīmogu iespējams aplūkot šeit.

Latvijas Pasta Eksprespasts jau trešo gadu Positivus apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju laikus nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Nodot mantas nosūtīšanai uz Positivus var 33 Latvijas Pasta nodaļās. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 22.jūlijā. Sīkāka informācija par Eksprespasta sniegtajiem pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama te.

2013.gadā Positivus apmeklētāji visvairāk sveicienu kartīšu nosūtīja grupai Sigur Ros - tās dalībnieki kopumā saņēma ap 220 kartīšu. Festivāla apmeklētāji labprāt sūtīja kartītes arī grupām The Sound Poets un Imagine Dragons. Pērn no festivāla teritorijas tika izsūtīts vairāk nekā 900 pastkaršu, no kurām 67% aizceļoja pie adresātiem ārpus Latvijas teritorijas. Savukārt 2012.gadā Positivus laikā visvairāk pastkaršu saņēma grupa Instrumenti, mūziķi Damien Rice un King Charles; no festivāla teritorijas apmeklētāji izsūtīja ap 800 pastkaršu, no kurām 35% tika nosūtīti ārpus Latvijas teritorijas.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Papildu informācija:
Zane Plone,
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts