Savas Positivus bildes Twitter lietotāji ar Instagram starpniecību var pārvērst īpašās pastkartēs un bez maksas nosūtīt ar Latvijas Pastu

21.07.2014

Savas Positivus bildes Twitter lietotāji ar Instagram starpniecību var pārvērst īpašās pastkartēs un bez maksas nosūtīt ar Latvijas Pastu

Ikviens Positivus apmeklētājs, kurš fotogrāfijās fiksējis savus festivāla iespaidus ar viedtālruņa vai planšetdatora palīdzību un ievietojis tos attēlu dalīšanās vietnē Instagram, piedaloties Latvijas Pasta akcijā sociālajā tīklā Twitter, var izveidot unikālu pastkarti un bez maksas to nosūtīt jebkuram adresātam visā Latvijas teritorijā. Akcija sākas šodien, 21.jūlijā, un ilgs līdz 25.jūlijam.

Autorizējoties interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv ar savu Twitter kontu, lietotājam ir iespējams izvēlēties kādu no saviem Positivus attēliem Instagram tīklā un, precīzi aizpildot norādītos adreses laukus, īpašas pastkartes veidā to bez maksas nosūtīt adresātam uz jebkuru vietu visā Latvijas teritorijā. Visi attēli, kas tiks augšupielādēti interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv, veidos Positivus bilžu sienu, atsaucot atmiņā ievērojamākos vasaras spilgtākā muzikālā notikuma iespaidus.

Katrs attēls tiks izdrukāts kā speciāla pastkarte, tāpēc - jo kvalitatīvāks būs attēls, jo kvalitatīvāka būs pastkarte, ko saņems attiecīgais adresāts.

Latvijas Pasts jau trešo gadu pēc kārtas kampaņā sociālajos tīklos integrējis arī Instagram sniegtās iespējas. Instagram ir fotogrāfiju dalīšanās tīkls, kas īpaši izplatīts starp Twitter lietotājiem un ir pieejams vairākumam viedtālruņu ar operētājsistēmu iOS vai Android. Akcijas ar Instagram iesaisti Latvijas Pasts uzsāka 2012.gadā, organizējot Vasaras saulgriežu pastkaršu sūtīšanas akciju Twitter lietotājiem, savukārt 2013.gadā līdzīga pastkaršu sūtīšanas akcija tika rīkota XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku laikā.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Papildu informācija:
Gundega Vārpa,
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts