18.novembrī strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecības centros; 22.novembrī atvērtas būs visas pasta nodaļas

05.11.2014

18.novembrī strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecības centros; 22.novembrī atvērtas būs visas pasta nodaļas

2014.gada 18.novembrī, Latvijas Republikas proklamēšanas 96.gadadienā, lielākā daļa Latvijas Pasta nodaļu būs slēgtas; atvērtas būs tikai atsevišķas nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, bet dažām nodaļām būs mainīts darbalaiks. Pirmssvētku dienā, 17.novembrī, pasta nodaļas strādās saskaņā ar sestdienas darba grafiku. Savukārt sestdienā, 22.novembrī, klienti būs gaidīti visās Latvijas Pasta nodaļās, šajā dienā tiks piegādāti arī preses izdevumi un citi sūtījumi.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja izbaudīt vairākas atpūtas dienas pēc kārtas, novembrī ir pārcelta viena darbdiena – pirmdiena, 17.novembris, pārcelta uz sestdienu, 22.novembri. Tādēļ pēdējais preses un sūtījumu piegādes datums pirms valsts svētkiem ir 14.novembris.

Pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas datums ar piegādi dzīvesvietā ir 11. un 12.novembris, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 11.novembrī; 12.novembrī nauda tiks izmaksāta klientiem, kuriem par izmaksas datumu noteikts 13. un 14.novembris; 13.novembrī klienti varēs saņemt pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 15. un 16.novembris; savukārt 14.novembrī – tie klienti, kuriem par izmaksas datumu noteikts 17. un 18.novembris.

Pirmdien un otrdien, 17. un 18.novembrī, laikraksti un žurnāli netiks izdoti. Šajās dienās telegrammas netiks piegādātas. Savukārt Western Union naudas pārvedumu pakalpojumi valsts svētku brīvdienās tiks sniegti vairākumā strādājošo pasta nodaļu.                                                                                                         

Latvijas Pasta nodaļu precīzu darba laiku valsts svētkos iespējams apskatīt šeit. Detalizēta informācija par darba laika izmaiņām ir pieejama arī Latvijas Pasta nodaļās.

Latvijas Pasts sveic ikvienu iedzīvotāju Latvijas proklamēšanas dienā un aicina šim notikumam par godu iegādāties jaunākās pastmarkas no sērijas Latvijas Republikai 100.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Papildu informācija:
Zane Plone,
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts